Fent memòria: com arribà Rita Barberà a alcaldessa

Un poc d’història:

canvi llei electoral

 

Ja han passat més de 23 anys, molta gent que tenen al voltant dels 30 anys eren xiquets i no se’n recorden, i alguns grans no volen en recordar-se, però el 5 de juliol de 1991, Rita Barberà va ser escollida alcaldessa de València tan sols amb 9 regidors front als 13 del PSPV. El partit Unió Valenciana (temps després va ser engolit pel PP) amb 8 regidors va donar suport al PP.

Això no va ser un pacte de despatxos com el PP diu ara? O va ser un acord diví? Que no vos enganyen, al PP li importa ben poc la regeneració política, el que vol és seguir assegut al poder i farà tots el possibles perquè així siga.

Aquell que vol canviar les normes del joc quan veu que ja no va guanyant la partida, té un nom: TRAMPÓS

 

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Pere Eurotopia diu:

    Les veritables raons de les coses mai son directes, poden estar allunyades en el temps… la veritable raó amagada de l’arribada de Rita a l’alcaldia, va estar l’èxit del colp d’estat del 23 F…deu anys avans…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *