En què invertiries 14.2 milions d’euros al teu barri?

targetes opaques

Fa tans sols uns dies ens escandalitzavem d’assabentar-nos que 86 consellers de Bankia havien gastat unes targetes opaques, anomenades black, amb les quals havien efectuat uns pagaments que no deixen indiferents a ningú. I és que la quantitat acumulada ascendeix a 14,2 milions d’euros.

Les targetes black són una retribució que varen rebre els 86 membres de la direcció i el Consell d’Administració de Caja Madrid -després Bankia-. La peculiaritat d’estes targetes opaques és que ningú declarava les despeses a Hisenda, ni la entitat bancària, ni els seus beneficiaris.

Cal recordar que Caja Madrid, després fusionada en Bankia amb altres caixes, va tindre que ser rescatada amb diners públics, en concret per 23.500 milions d’euros.

Des de Compromís per Patraix ens hem preguntat: què faríeu amb 14,2 milions d’euros, arribats de forma completament legal i transparent, al nostre districte? A la següent enquesta, tria tres opcions 🙂

 

En què invertiries 14,2 milions d'euros al teu barri?

View Results

Loading ... Loading ...

Gràcies per la teua participació!!!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *